Friday, October 18, 2013

Tahniah!

Assalamualaikum.

Malam yang hujan.


After a long time. hahah!
Sudah lama ku meninggalkan dunia penaipan *walau--ku-tahu-ku-tidak-diperlukan*
Jari-jemari dah tak reti nak menyusun tari. Mentol tidak keluar dari minda *hiperbola* LOL
ohohohoooooo~

Dan tiba-tiba aku rasa "Kan best kalau ada P.A. sendiri" *whoa :O
Serius. Aku tak reti manage masa. Terbuang macam -tidur berjam-jam dan menyesal bila bangun =__=
Sungguh masa tak boleh diputar. Tolong jangan tiru perangai tak semenggah ni.

Okay, that's all for today :D
Tetiba rindu nak jenguk blog. Sebab tu lah...
Meluah rasa kepada yang sudi membaca.
Percayalah,

SAYA SAYANG KAMU KERANA ALLAH :)


















coratcoret : biar jauh di mata, tpi dekat di hati ;)

6 comments:

Zharif Azis said...

aku pon banyak buang masa, lepastu mula lah buat kerja last minute, habesss >__<

Amira said...

agree! memang kacau la 'last minute' tu

Farah said...

Aku pun buang masa juga masa summer hari tu. Sobs sobs sobs

Amira said...

tak dapat larikan diri dari buang masa kan =__=

KAKhairul's Blog said...

masa xkan berundur.. hargai masa sebaik baiknya... hihi

✿✿PuTri BlOggER✿✿ said...

salam, singgah utk folow, folow me back