Friday, March 15, 2013

kelam kelibut


Assalamualaikum :)
Alhamdulillah masih diberi nyawa. masih boleh bernafas. masih boleh bergerak seperti biasa. tiada yang kurang. Alhamdulillah :)

Semester Dua ni jadual sangat padat. ya, memang macam tu lah hajatnya.
isi masa dengan program-program, discussion, aktiviti kemasyarakatan.
*tiru-macam-saya* kononnya ;p

okay, sekarang dah ada tugas baru!
sejak join kelab usahawan ni, kena bertugas jaga kiosk :)

pengalaman jaga kiosk ?
memey layan ah xD jumpa macam-macam orang. tapi serius enjoy ;)
bila jaga kat kaunter ni, amalan senyum-sampai-tutup-kedai memang perlu diperaktikkan.
lol

program akan datang?
hmm.. Insya Allah kalau panjang umur nak join program kemasyarakatan ni.
pergi rumah anak yatim ^^, *dah lamaaaaaa sangat teringin*

esok pulak ada majlis penyerahan sijil pendaftaran perniagaan :D
Alhamdulillah, akhirnya bisnes kitorang dah ada sijil pendaftaran. boleh la bergiat dengan lebih aktif lagi lepas ni ;)

matlamat seterusnya?
melancong seluruh Malaysia! ya! *___*
kumpul duit. jimat duit. tabung duit. apa lagi? $___$
perancangan cuti semester katanya ;D
terengganu ---> kedah ----> johor :)


and the last,
don't you dare to trouble the trouble if you don't want the trouble to trouble you - hlovatesays












coratcoret : tak sabar nak jumpa dua orang budak overseas tu! :D *take-note*


4 comments:

Farah said...

Weee, bestnya join semua events tu. Aku pun bercadang nak join the volunteer thingy dekat sini. Tapi, next smester la :)

Untuk travel di Malaysia tu semoga berjaya.

Aku pun tengah kumpul duit sekarang. Nwak pergi travel juga :D

|| amira || said...

farah: wahhh... mesti travel kat kanada ni :D

Farah said...

What the heck! Banyak gila typo. Maaf. *semester, nak*

Insya Allah la nak travel dekat sini. Tapi, ingat nak pergi Europe juga.

Zharif Azis said...

amboi nya dah kumpul duit untuk cuti semester >___<

aktifnya kau kat sana amira , aku kat sini mcm apa ntah . langsung tak join mana2 kelab or persatuan . hahahahaa

next sem insyaAllah =)