Tuesday, March 26, 2013

Penderaan mental dan fizikal menjelang midsem


Assalamualaikum.
Akhirnya, setelah tamatnya proses penyiapan assignment Islamic Economics.
Dapat melepaskan nafas dengan nyaman. Tidur dengan tenteram. Mimpi yang indah-indah. Nikmatnya hidup :)






Tapi belum sempat nak menikmati hidup bersenang-lenang lagi dah muncul tugasan baru.
*hanya mampu menerima dengan kerelaan hati*

Rabu 27 Mac - submit assignment Hubungan Etnik by typing and HAND-WRITTING *minimum 2 pages*
Khamis, Jumaat, Sabtu 28-30 Mac - seminar kelab keusahawanan UniSZA *kat luar kampus*
Isnin 1 April - mid-term Bahasa Arab *malam-malam jalan kaki pergi gym*
Rabu 3 April - group presentation English for Communication-ll *cabut undi, dapat tajuk paling mencabar*
Khamis 4 April - mid-term Business Comunication *dengan buku teks tak sampai lagi*

Nampak tak betapa tak cukup nafasnya aku? +___+
Bilik ni dah macam tempat persinggahan R & R je *solat-mandi-tidur*
Selebihnya banyak habiskan masa kat luar untuk discussion dan cari bahan.
Ni baru senarai tugas yang besar-besar. Belum assignment yang harian punya *__*
Saat-saat yang perlu ditempuhi menjelang cuti midsem.
Memang aku cuti habis-habisan midsem nanti heheh


*SEDIKIT SELINGAN GAMBAR-GAMBAR DARI HUTAN LIPUR SEKAYU*












coratcoret : lepas ni tunggu gambar Putra Beach Resort pulak ek ;)

3 comments:

kopi pasta said...

datang ni nak jenguk2. nak tngok samada si yun ni masih waras atau tidak? huhu. waras lg?

Farah said...

Amira, all the best! Aku pun busy juga sekarang ni. marilah kita sama-sama berjuang :)

Btw, aku pun ambil Business Communication juga sem ni :D

Amira said...

kopipasta: Alhamdulillah masih waras lagi la heh.
mekaseh sebab sudi menjenguk xD

farah: yeah! sama-samalah kita yok :)