Saturday, March 22, 2014

Wishlist baucer buku






Alhamdulillah. Setelah sekian lama menunggu.
Khabarmu berkunjung juga.
(BB1M)


Wishlist untuk baucer buku:-
1. Alat tulis dan kertas (nazak semuanya dah)
2. Mouse dan headphone (dah lama angan-angan ni. rasa kedekut nak keluar cash sendiri)
3. Buku-buku motivasi (yang ni aku sangat memerlukan sebab aku kurang motivasi)
4. Tafsir Al-Quran (sebenarnya aku takdetafsir hak milik sendiri pun. yang aku bawak ke hulu ke hilir ni pun hasil sumbangan orang. semoga Allah merahmati kamu)


Untuk setakat ni, tu je yang mampu aku senaraikan. Semoga cukup la dengan bajet RM250 tu. Ke dah bertambah nilainya? haha :)


Salam penuh mesra dan kasih sayang,

9 comments:

kopi pasta said...

wish list #5

5. belanja kopi pasta sebuah buku. ehhhh :P

uyun said...

erk... okay, yang ni tak masuk dalam wishlist XD

Farah said...

Moga tercapai la hendaknya. Nak baucer buku juga!

ewanthology said...

baucer buku boleh buat beli mouse jugak yee

uyun said...

farah: amin! :) kalau nak, mintak kat PM haha

ewanthology: bolehhhh... Malaysia boleh!

Umi Nazrah said...

salam singgah. sungguh beruntung student sekarang! rasa macam nak ja jadi student sekarang even umur dah 30. hehehhee :D

uyun said...

umi Nazrah: hehe.. alhamdulillah :)

reenapple said...

Tahun ni dah tak dapat BB1M sebab bukan bergelar student dah. :3

Arham Md Ali said...

Kalau buku motivasi tu, rasa boleh baca buku Alchemy of Happiness karya Imam Al-Ghazali - buku dia pun tak tebal sangat.

Karya tu sangatla influential dan boleh baca banyak-banyak kali. Dan buku tu jugak macam intro kepada ilmu Sufi.